CorneliaBliss0352.jpg

Hej! Mitt namn är Cornelia Grundström

Jag är en hälso-entreprenör, yogalärare och inspirationsföreläsare!

Som 20-åring gjorde jag ett val som förändrade mitt liv. Jag hoppade av min juristutbildning för att istället göra sånt som gjorde mig 100 % lycklig - att få andra människor att må bra och att ta hand om sig själva, inifrån och ut.  

Efter avhoppet började jag utmana mina rädslor för att se vad det kunde leda till. Jag reste jorden runt och testade saker som ibland låg långt utanför min komfortzon. Allt för att utvecklas så mycket som möjligt som människa.  

En dag mellan mina resor såg jag en annons i lokaltidningen i hemstaden Västervik om en kurs i Mindfulness. Där och då visste jag väldigt lite om vad det innebar, men något inom mig gjorde mig nyfiken. Så jag anmälde mig till kursen, den kursen ledde till att jag senare påbörjade en yogautbildning samtidigt som jag snöade in på allt som handlade om hälsa och välbefinnande.  

VB0ROK8A.jpeg

Under denna period föddes en idé om att sprida glädje och hälsa till Sveriges semesterfirare. Under varje sommar åkte jag runt på Sveriges semesteranläggningar för att erbjuda yoga till nybörjare. Jag fyllde bilen med yogamattor och satsade fullt ut, och visst det lönade sig - för idag har jag mitt egna yogaföretag.  

Idag, som 25-åring fortsätter jag att leva ett liv som gör mig lycklig. Jag bor utomlands under vinterhalvåret och bor i Sverige under den magiska sommaren.  

Min allra högsta dröm är att Cornelias Balance ska finnas på anläggningar runtom i hela Skandinavien. Med ett team av inspiratörer jobbar vi tillsammans med att sprida yogans filosofi som i grunden handlar om att få människor att må bra.   

MzLK1E5Q.jpeg